Monday, November 15, 2010

dah habes..?!

.salam.
aku kecewa lagi ;(
entah.

yang bersungguh dibaca,tak masuk.yang tak dibaca pulak beria-ria masuk! haih. political thought 1 (time2 mcm ni la rasa macam jam lambat berpusing). otak dah ligat berpikir benda-benda yang negative aje. kawan-kawan lain konpem dapat jawab. mesti aku aje yang mcam nih;( cicero, st. augustine, machiavelli, marsilius dan philosopher laen: aku mintak mahap. banyak pasal korang aku gebang tadi. hentam keromo. tu lah, sape suh korang wt thought yg peningkan kepala aku?! uhuk3..sori ye,kalian!



political thought..
habes final exam sudah.
esok petang nak balik.
hostel dah lama kosong.
tinggal beberapa kerat aje.
hati masih gundah.
poli thought buat aku resah!
sob..sob..sob..


bye3 sem 1 2010/2011
a lot of things happened.

welcome sem II 2010/2011








p/s: takut nak tunggu ketibaan 06dis2010.





No comments:

Post a Comment