Saturday, November 14, 2009

macam2 uhh

hari malang ku kira
har..har..seruis,xde pasal carik pasal..

perkara pertama;
mood ak tgh hebat time tuh..tetiba masuk satu text kat handphone aku.haih, nak kata nadia dah ajak turun lunch, baru kul bape..hehehe
"shim,de spotcek!"
gulppp!!!cm lipas kudung aku satelkan pape yg patut..cd2 yang menggunung(citer yg aku burn) sume aku dh carik pot baik punye..yup,selamat dah!!!habes bilik yg kawan aku stay aku lipat sekali.chantek~ electrical item cun aku tampal..(seb bek jumpe sticker!) hehehe..sekali askar-askar masuk, aku kena gk saman..kira aku bersubahat..haih, ilang terus mood aku..rase cm nak telan orang jek..xpe2..aku dh satelkan baik punye~

pengajaran: sepandai-pandai tupai melompat,akhirnya jatuh kat tanah gk!hehehe..kene ke pepatah tu?hurm..

perkara kedua;
gagah je masuk main hall,CAC yg suhu takat sejuk beku tuh..1 chapter aku xsempat nak selak.haih XD..xpe, doa biar dpt jawab..sit sblh kanan aku brother..pandang sit sblh kiri..terpampang tulis kat meja: BARRED student!..gegar jantung sat..huhu..aku bkk soalan,,buuuukkkkkk!!!!satu2 nye chapter yang aku xbace tuh masuk uhh!!!tang esei lak tuh..mati akuh^^ entah ape aku nak karang.patah haram aku tak hingat!ya Allah~aku toleh kiri..mak aiii,mamat sebelah aku ni hebat!cam xcukup kertas die nak menulis..cam xmenyempat2 pen dia nak berlari..aku nekad! buat guna ilmu yang aku ada..hai..maqasid al-sharia'h..mintak2 lah dpt marks gak..

pengajaran: sediakan payung sebelum hujan..kene ke..?hehehe

perkara ketiga;
kucing sayang rina!!!hahaha..die buang air kat selipar rina..kah3..kali nih xde kena mengena ngan aku..cuma aku tumpang simpati kat rina. beb, kucing tu sayang kau lebih daaa..

nadia belanja makan roti planta! sedap!yummyyy^^

thanx nadia..hehehe..2 more papers~ sociology ngn science of hadith..pastu balek kampung!!!!yeayy! malam nih bleh ahh tido lena sikit..sok xde paper^^


aku buhsan~
bila mau habes final neyh..mata dah macam panda..

No comments:

Post a Comment