Wednesday, January 12, 2011

it's a gulz things:


salam
haiyaakk!! huhu (: mood sedih2 kini bertukar menjadi mood riang gumbira. last weekend 'lepakking' di rumah saudara-mara. let's da pics story from a-z.. gagaga..tengok THE TOURIST for the 2nd time.hebat tak aku? haha..satu macam tak cukup je kan?! no lah. mengalah tak bererti kalah( ade kaitan ke? oke, xde langsung)!

dari kiri..cepat jalan!! HAHA..from left: ieja, cikgu alina, cikgu hamidah and future cikgu atikah. ramai nye cikgu kan?? HAHA. mereka gadis berkerjaya. semua sudah memiliki wang besar2 sahaja. aku? lambat lagi. kne tunggu 4 another 2 years . sabar3//: (walhal, saya berasa sedikit cemburu buta disitu..sob..s0b..nak berkerjaya jugak! ok,fine! STUDENT pun boleh lah dikire sbg KERJAYA.nak sangat kan??) hehe (:


oke. ni namenye gadis berkerjaya meboikot 'pelajar berkerjaya' HAHA.



cikgu alina dan cikgi hashiema. lalala..waitin' 4 the muvie..

sang guru dan sang designer.

habes cerita. huhu.. a lots of things happened dat nite. keluar dr rumah dh pkul 8 lebih. sampai di da'curve around 9 camtuh..n then, terus berjalan ke tempat letaknye cinema. kat situ je dh putar belit. sorang nak tgk hantu kak limah, lagi dua nak tgk paranormal activity 2. yg lagi 2 orang macam nak tgk the tourist, yang lagi sorang pulak nak tgk trion. weh, berapa ramai yg pergi? kalah sekampung!! haha.. no lah. ragu2 time nk membeli tiket tuh. at last, the tourist jugak. hehe ;) yg lain2 pny stori kena simpan as secret. happy oOOoo..bukan senang nak gather macam ni. iyelah, sblm2 ni semua buat haluan sendiri. study dirantau orang. sekarang sume dah habes studi and of course dah jadi gadis berkerjaya, baru lah ade peluang2 perak begini. huhu. oke, jgn cakap banyak! aku PELAJAR BERKERJAYA. jgn tarik title tuh. sumbat mulut,kang!

p/ssss: dah tgk paranormal 1 dlu, rase mcm nk tgk paranormal 2 plak. sape dah tengok weh? bez ke?? oke fine, cerita tuh dah di download secara rambang sebelum ditayangkan. so, aku tak perlu menbazir wang ke panggung. depan laptop sudeehhh..alaaaaa..tapi lappy dlm icu skng ;(

2 comments:

  1. bukan main lagi anak-anak dare ni.... kepada teruna yang nak cari calon isteri boleh isi borang permohonan... tapi.... yang sorang tu permohonan dah ditutup..

    ReplyDelete
  2. hahaha.. like statement kak imah (:

    ReplyDelete